Renox gør dine omgivelser som ny

Få et renere hjem og spar tid i hverdagen

Er rengøring i hjemmet en tidskrævende faktor i din hverdag? Renox tilbyder at tage sig af din rengøring, så du ikke skal bekymre dig om det.

Vi indgår gerne en fast aftale, hvor vi kommer fx hver 14. dag og klarer rengøringen. Hvad enten det er i stuen, badeværelset eller på kontoret, støvsuger vi, vasker gulve, tørrer støv af og gør alt det rengøringsarbejde, der plager dig. Mange familier, både unge og gamle, har nogle gange behov for at puste ud og lade andre gøre det trælse arbejde, som betyder meget i hverdagen. Hos Renox kan du være sikker på, at det bliver gjort som aftalt, pænt og til tiden.

Ring til os på 28 35 00 15 og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Hvad enten det er i stuen, badeværelset eller på kontoret, støvsuger vi, vasker gulve, tørrer støv af og gør alt det rengøringsarbejde, der plager dig. Mange familier, både unge og gamle, har nogle gange behov for at puste ud og lade andre gøre det trælse arbejde, som betyder meget i hverdagen. I mange virksomheder er et rent miljø afgørende for medarbejdernes trivsel og arbejdsmoral. Hos Renox - Rengøring & Vinduespolering kan du være sikker på, at det bliver gjort som aftalt, pænt og til tiden.

Ring til os på 28 35 00 16 og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.Stilbjergvej 81, Tinghøj, 6800 Varde
Telefon: +45 28 35 00 16
Renox@renox.dk