Privat rengøring og erhvervsrengøring i Varde og Esbjerg

Er rengøring i hjemmet en tidskrævende faktor i din hverdag? Renox tilbyder både erhvervsrengøring og privatrengøring i Esbjerg, Varde og omegn, så du ikke behøver at bekymrer dig om noget.

Indgå en rengøringskontrakt

Vi indgår gerne en fast aftale, hvor vi kommer fx hver 14. dag og klarer rengøringen. Hvad enten det er i stuen, badeværelset eller på kontoret, støvsuger vi, vasker gulve, tørrer støv af og gør alt det rengøringsarbejde, der plager dig. Mange familier, både unge og gamle, har nogle gange behov for at puste ud og lade andre gøre det trælse arbejde, som betyder meget i hverdagen. Hos Renox kan du være sikker på, at det bliver gjort som aftalt, pænt og til tiden.

Få et renere hjem og spar tid i hverdagen med privat rengøring

Vi vil meget gerne høre hvordan vi kan hjælpe dig. Hvad enten det er i stuen, badeværelset eller på kontoret, støvsuger vi, vasker gulve, tørrer støv af og gør alt det rengøringsarbejde, der plager dig.

Mange familier, både unge og gamle, har nogle gange behov for at puste ud og lade andre gøre det trælse arbejde, som betyder meget i hverdagen. I mange virksomheder er et rent miljø afgørende for medarbejdernes trivsel og arbejdsmoral. Hos Renox - Rengøring & Vinduespolering kan du være sikker på, at det bliver gjort som aftalt, pænt og til tiden.

Få et gratis tilbud på privat- og erhvervsrengøring i Varde, Esbjerg og omegn

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med rengøringsarbejde i områderne omkring Esbjerg, Varde, Blåvand og omegn. Vi stiller naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig, så du kan spare tid på rengøringen

Kontakt os på telefon 28 35 00 16 eller e-mail Renox@renox.dk, og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Privatrengøring udføres i Esbjerg af Renox

Erhvervsrengøring i Esbjerg udføres af Renox

Indgå en rengøringskontrakt med RenoxStilbjergvej 81, Tinghøj, 6800 Varde
Telefon: +45 28 35 00 16
Renox@renox.dk

Privatlivspolitik

Cookiepolitik