Vinduespudsning i Varde, Esbjerg og omegn

Få hjælp til vinduespudsning

Hvis du har brug for hjælp til at give dit hjem eller din virksomhed en kærlig hånd, så har vi dygtige og kompetente medarbejdere til at hjælpe dig. Renox er en virksomhed der tilbyder både vinduespudsning og/eller vinduesvask for kunder i Varde, Esbjerg og omegn.

Vinduespudsning i Esbjerg udført af Renox

Vinduespudsning i Varde udført af Renox

Renox udfører vinduespudsning i Esbjerg og Varde

Professionelle medarbejdere

Hos Renox har vi kunden i fokus og vi vil gå langt for at du bliver tilfreds med vores arbejde. Som kunde hos Renox kan du regne med at vi gør vores ypperste for at overholder vores aftaler, og det har resulteret i mange tilfredse kundeoplevelser som bl.a. kan ses i de mange trofaste kunder som har brugt os år efter år.

Renox har mulighed for at vaske vinduer helt op til 3. sal, hvor vi benytter os af vores vaskeanlæg med kalkfrit vand for at opnå det bedste resultat. I vores arbejde bruger vi neutrale og effektive rengøringsprodukter. Vores dygtige medarbejdere er flittige og du kan regne med, at vi vil gøre hvad vi kan for at du bliver tilfreds.

Gavekort

Hvis du har lyst til at glæde en du kender, som ikke altid har tid til selv at nå rengøringen eller vinduespudsningen, kan du forære et gavekort på vores gode service.

Vinduespudsning til aftalt tid

Kniber det med at få pudse dine vinduer udvendig, indvendig på 1. eller 2. sal? Så står Renox til rådighed når du har brug for det. Vi har faste ruter hvor vi kommer hver måned, nogle steder kommer vi også flere gange om måneden. Vi dækker HELE Varde kommune og Esbjerg by.

Få et gratis tilbud på vinduespudsning i Varde, Esbjerg og omegn

Renox kommer også i sommerhusområderne i Blåvand, Ho, Vejrs, Grærup, Henne Strand, Houstrup, Nymindegab, Bork m.m. Er du i tvivl om vi dækker området hvor dit sommerhus ligger er du velkommen til at ringe til os på telefon 28 35 00 16.Stilbjergvej 81, Tinghøj, 6800 Varde
Telefon: +45 28 35 00 16
Renox@renox.dk

Privatlivspolitik

Cookiepolitik